Albins födelsedagskort!

Han fyllde ju år förra veckan, det lilla livet, och i lördags hade han sitt livs första barnkalas. Åh, vad det pirrade i magen på honom! Och när det ringde på dörren första gången sprang han i full fart mot dörren och vrålade som en besatt: NU KOMMER DET GÄÄÄÄSTER!!!!!! Han hade så roligt, och var så glad, men lite ledsen för att han inte fick packa upp och börja leka med alla sina presenter på en gång. Och bästa presenten han fick verkar vara en pruttkudde (han är ju mitt inne i den där berömda åldern nu). Det är i alla fall den han har lekt mest med.

Nåja, kort fick han av alla barnen, och ett par handgjorda superfina kort till vår lilla pirat blev det också. Här är ett från
Karolines barn. Otroligt läckert, eller hur?
image114

Och så ett från flickvännen Millan, som Jeanette har knåpat ihop. Jag gillar verkligen PP-piraten Albin! Visst är han otroligt söt, min lille pluttpirat? Det är också lite kul med Isla del Albin där i bakgrunden :-)
image115

Och på tal om pirater, har ni sett att tredje Pirates of the Carribean har premiär nästa vecka? Det kanske får bli ett besök på bio (eller vad säger du, Jeanette?).

Kommentarer
Postat av: Jeanette

vi får lämna minipiraterna hemma med gubbarna och ta en tjejkväll :-)

2007-05-19 @ 17:13:22
Postat av: Olaibenedicte

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback