Idag har det inte blivit mycket gjort...

...när det gäller att scrappa alltså. Massa annat har jag emellertid hunnit med. Jag har gått lös på både städskrubb och tvättstuga, eftersom rörmokaren kommer någon gång nästa vecka för att byta ut vårt läckande badrumselement med tillhörande rör. Röret går rakt igenom städskrubben, bakom strykbräda, dammsugare och tvättställning m.m, så jag tänkte att det var bäst att försöka göra det lite mer lättillgängligt.

Jag har i och för sig snabbscrappat några kort efter Jennys kortskisser i Scrapbooking m.m, men jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska skicka in dem, så jag kan inte visa upp dem här ännu.

Däremot kan jag visa upp en LO som jag gjorde i går under min korta sejour på scrapträffen i vårt församlingshem (vi träffas en gång i månaden), en dubbel, förstås. Jag hade inga direkt scrapvänbliga foton kvar, men när jag satt där och rotade i fotolådan slog det mig att jag hade väldigt många fina bilder på Albin och hans pappa. De är tagna vid olika tillfällen och på olika ställen, men har det gemensamt att de visar hur himla lika far och son är, plus att alla korten innehåller både något rött och något blått.
173246-10

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Visst är de söta, mina gubbar?

Har haft scrapbesök idag...

...av Jeanette och Karoline. Båda två höll på med sina fina dubbellayouter, så jag blev också jättesugen! Här är resultatet:

173246-9

Det vita kladdet :-) är mitt klumpiga försök att inte visa några ansikten på gruppbilden. Kan nog göras snyggare, men i mitt simpla bildbehandlingsprogram är detta nog så avancerat... Papprena är från Bo Bunny och bokstäverna avritade chipboards från Chatterbox. Jag hade inte hjärta att klistra dit de riktiga chipboardsen, som var urläckra! Sparar dem till något annat.Älskar min Postis...

för han har varit här med massa roliga saker idag. Det var ett stort paket med beställda saker, bl.a enfärgade cardstock, som man ju aldrig har tillräckligt många av, och ett paket från den svenska tidningen som tack för en insändare jag hade inne i julnumret. Så ikväll ska jag pyssla med alla mina nya papper och brads m.m!

Lo från igår...

173246-8

som jag lovade att lägga ut så fort den var klar: här kommer den! I kväll hade jag tid att sätta mig en stund och göra den klart. Det är svårt att sluta doodla när man väl har börjat!

Hade hoppats på att ha bredband vid det här laget, fast det sket sig. Tidigast om en vecka kan jag hoppas på att postis har med sig mitt modem m.m. Så nu sitter jag här utan fler roliga foton att scrappa, kan inte beställa några (tar ju flera år via mitt lilla modem) via nätet, och är alldeles för lat för att köra in till stan för att framkalla. Nåja, jag har egentligen inte tid heller... Får se vad jag kan rota upp ur gömmorna till vår scrapträff på lördag, för det hade ju varit urtrist att sitta utan bilder.

"Det är nog den riktiga vintern som har kommit"

"Det är nog den riktiga vintern som har kommit"

sa han när han tittade ut i morse, Albin. Och efter en stund utomhus såg han ut så här. Hoppas han har rätt, att det är vinter på riktigt nu, om inte annat så för hans skull. Själv är jag väl inte så hemskt glad att behöva släpa runt en överlastad barnvagn (med ståbräda) i snön :-)

Fick förresten mitt paket från Scrapaddicted idag! En hel underbar hög med papper från Bo Bunny med massa tillbehör. Gissa om jag ska ha kul med det! Tack, Jane!

Avbruten scrapstund

173246-5
Så här glad var Agnes när hon vaknade i kväll vid halv tiotiden, när jag precis hade satt mig för att scrappa bilderna på henne och hennes moster. Eller, rättare sagt, så här glad blev hon efter en stund när hon hade skrikit färdigt. Förkyld och med tänder på väg är det inte lätt att sova alltid.

Nåväl, hon fick sitta och leka en stund med sin telefon medan mamma scrappade färdigt. Så här blev resultatet. Antagligen den snabbaste layouten jag gjort på länge: inga dekorationer, inga band och inget sytt. Inget chalk heller, ovanligt för att vara mig! Men jag kunde inte låta bli att gå lös lite på bilderna med sandpapper, och även remsorna fick sig en omgång med det.

173246-6

Ett litet kort

173246-4

Det har inte blivit mycket scrappat på ett par dagar, men ett litet kort har jag i alla fall knåpat ihop idag till ett par kompisar som fått en liten tjej. Och med det gjort så är det väl läggdags. Godnatt!

Min vinstPP!

Min vinstPP!

Med den här lilla skylten vann jag Scrapaddicteds entrébildstävling för ett litet tag sedan. Så nu sitter jag här och väntar på mitt vinstpaket (värt 500:-) som ska komma på måndag! Visst är det konstigt, att fastän det är lördag och man borde vara glad för det, så sitter man och bara väntar på att helgen ska ta slut så att det där paketet ska komma. Fast å andra sidan, visst vore det väl ännu konstigare om man inte längtade?

Lilltjejen!

173246-2

Här kommer nästa lilla älskling, Agnes, snart 8 månader och söt som en liten sippa. Hon är en riktig glädjespridare, och faktiskt otroligt snäll. Hon kan sitta på golvet och plocka med sina leksaker i timmar medan mamma scrappar (DET, NI!!!)

Min goe pojk!

Min goe pojk!

Här är en av mina allra största inspirationskällor: Albin. Det är han som kommer med de allra härligaste kommentarerna om livet och kärleken. Han ska på kalas i morgon och när vi höll på att slå in presenten till Emilia, som födelsedagsbarnet heter utbrast han plötsligt:
 "Emilia är min blomma! Hon glittrar så fint."
Är det inte bara så sött så man kan dö?

Här är i alla fall en bild på min lille tänkare, och en layout gjord med mycket kärlek!

Nu har jag äntligen skaffat mig en egen blogg!

Ja, så var den då igång. Min alldeles egen blogg. Ännu har jag inte så mycket att skriva om, men jag tänkte lägga upp några alster, och skriva lite om min familj och mitt pyssel.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!