Ett litet ord # 10

Ordet denna vecka på Ett litet ord är nyfiken. Åh, vad jag har klurat på denna läääänge...Jag har funderat på om jag ska scrappa om Agnes (som är nyfiken och pillar överallt) eller Albin (som också är nyfiken och använder ordet varför minst 8 gånger i timmen) Till slut, idag, slog det mig, hela konceptet med struten och allt. Jag har, för första gången på evigheter, inte använt en enda gnutta mönstrat papper, utom en bit av en overlay, men det räknas väl inte riktigt ;-). Däremot har jag tecknat och målat friskt med min akvarellåda. Till och med hatten (utom brättet) är tecknad och målad med akvareller.

image256
Mamma, varför har du satt mig i den där grejen? sa Albin när jag visade honom första utkastet till layouten tidigare i kväll. Jo, för att du är nyfiken i en strut, svarade jag.

Det verkar vara en ny trend, tror jag, att teckna och måla på sina layouter. Jag blev helt betagen av Pia Stålhandskes tvättlinelayout i senaste numret av Scrapbooking m.m, där hon skrivit sin sons namn med hjälp av kläder på en tvättlina. Den är helt underbar! Så kikade jag in hos SannaF idag, och hon hade gjort en helt underbar layout med tecknad ram och dekorationer. Även Badanka hade grymt många snygga tecknade layouter på sin blogg. Det här är en trend helt i min smak! Jag som älskar att teckna och måla... Och kan man inte teckna så finns det ju så många snygga stämplar att använda!


Kommentarer
Postat av: madeleine

jisses så duktig du är på att rita! imponerad! härlig lo!

Postat av: Katja

Men nu får du ge dig ;-D Du är då den mest kreativa person jag vet just nu.
Finns inga ord...lon är bara så läcker.
Du är duktig på att teckna...grymt.
Men du, jag försökte måla på Bazzill för ett tag sen...det gick inte alls bra. Iallafall inte med distresser....Hur gör man?!.
Ha en fin dag.
Kraaaaam.

2007-09-23 @ 11:16:43
URL: http://www.katscrap.blogg.se
Postat av: dilorf

Men GU' så läcker den är..

2007-09-23 @ 12:53:03
URL: http://dilorf.frolid.eu
Postat av: Anna

Åhh va jag önskar att jag kunde rita!!
Du är så duktig på det vännen!!

2007-09-23 @ 15:05:32
URL: http://annyt.blogg.se
Postat av: SannaF

Megafin layout!!!!!!!!
Kram kram

2007-09-23 @ 15:28:12
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: Anki

Jag blir alldeles stum Jeja. Jag håller med Katja. Du är nog den mesta kreativa jag vet. Och allt blir ju dessutom så himla bra. Du går liksom från klarhet till klarhet Jeja. Misslyckas du någonsin med något du skapar?
Den är så himla häftig och man skulle nästan kunna byta unge på kortet till min Anton, för han är precis likadan. Är Albin och Anton ungefär i samma ålder kanske (april -03)? Jag hade ju också funderingar på att scrappa det ordet på precis samma tema. Men så där fint kan jag ju inte. Ha ha!

2007-09-23 @ 15:39:24
URL: http://skapatavanki.blogspot.com
Postat av: Lisbet

Hej hopp..
Sitter och är hungrig ? mer än en timme till mat. Så jag surfar runt och kollar efter inspiration och värme för här är det lite kyligt. Brrrr?.sneglar mot lite HETT TE,,kanske,.
Ha det gott

2007-09-24 @ 10:44:43
URL: http://www.digiscrapp.blogspot.com
Postat av: Mette

Men oj vilken häftig layout!
Du är ju bara så himla duktig så att man blir alldeles mållös!
Kram

2007-09-24 @ 18:43:44
URL: http://mettka.blogg.se
Postat av: Cattis

Snacka om att vara kreativ!!!! vad snyggt du målar!! Hela LO´n är superläcker!!
Kramis!

2007-09-25 @ 19:23:21
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: Gauteidun

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

2010-12-02 @ 11:55:20
URL: http://gauteidun.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback