Våren!!!!

Jag var ute en runda för att ta lite foton till ett (eller rättare sagt ett par) projekt jag håller på med, och jag bara måste visa vad jag hittade, lite sådär halvt förskrämd i ett hörn av trädgården:

image437
Naturligtvis har jag gjort det blåa ytterligare lite blått i PS...

De här härliga små solarna har lyst i rabatten i ett par veckor nu:
image438

och såna här poppar upp här och där i gräsmattan:
image439

Så nog är det vår alltid! :-)

Och jag har gjort FLEER layouter som jag är supernöjd med, men inget av det kan jag visa upp ännu, tyvärr, för jag passade på att delta i några roliga tävlingar när jag ändå hade sånt scrapflyt. Layouterna kommer upp efterhand som det är OK enligt de som håller i tävlingarna.

Just nu sitter jag och filurar över ett underbart DT-paket från Katscrap, ett gäng gulliga och roliga stämplar från Inspirationshuset, och ett sponsorpaket till nästa månadsutmaning på Svensk Scrapbooking, så massa alster kommer upp inom kort.

Min prickige lille pojk (vattenkopporna, omgång 2) sitter också och pysslar, fast med sin nya Play-Doh apparat som han fick som tröstepresent för att han inte kunde vara med i går när dagis firade invigning av sina nya lokaler.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Ilus

Härliga vårtecken!! Jag ser med spänning fram mot det som komma skall!
Både i naturen och på din blogg!
Tack för en härlig blogg som jag gärna besöker!
/Maria

Postat av: Maria S

Näe, nu blir jag avis!! Här är det bara snö, snö och snö.... men har i alla fall lite envisa snödroppar i rabatten! ;-) Men MYCKET snö....
kram Maria S

2008-03-06 @ 20:35:54
URL: http://miasun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback