Mitt pysselrum

Jag hör ju till den lyckliga skara som har ett alldeles eget pysselrum. Jag lade beslag på det här rummet det första jag gjorde när vi köpte huset för drygt tio år sedan, och jag släpper det aldrig ifrån mig... Det är inte stort, men det är mitt, bara mitt!!!!

Idag har jag satt upp nya hyllor, och lite nya korgar att förvara prylar i, och jag blev så nöjd med resultatet att jag för första gången kommer att visa upp mitt lilla rum här på bloggen. Och jag kan säga att det är ytterst sällan så här välstädat... Ofta får man plöja sig in i drivorna och sitta och pyssla på en pytteliten hörna av skrivbordet, men så är det väl för många av oss tycker jag mig ha förstått.

Här i hörnan hittar ni mig sju kvällar i veckan ;-) (i alla fall en liten stund). På väggen har jag spänt upp wire där jag hänger favoritlayouter, och även de senaste får hänga till sig där ett tag innan jag sätter in dem i albumen. Och ja, jag har altrat klockan också... Fast det är nog dags att göra om det snart, för jag tycker den är grymt tråkig.
image354

Längst in i hörnet har jag min bandförvaring. Den här idén är jag ganska stolt över, faktiskt. Det är gardinstångsfästen från IKEA, till dubbla gardinstänger. Jag vill gärna ha mina band överskådligt och lätt att se för annars blir det inte av att jag använder dem, om det är för krångligt att dra fram dem. Här är det bara att leta upp änden, försiktigt dra litegrann och klippa av en så lång bit man behöver. Till garnet har jag två trallskruvar jag rotade fram i källaren, en nödlösning, men den funkar bra så länge tills jag hittar nåt snyggare.
image355

Här är mina nya hyllor, vanliga billiga trärena hyllor från IKEA som jag har laserat i vitt. Jag har sorterat upp massa prylar som har legat huller om buller innan - Chipboard och thickers i en korg, rubons för sig, filt i en, journalingspots och tickets i en annan, och så har jag en "lattjolajbanlåda" också, där allt hamnar som jag inte riktigt vet vart jag ska göra hän. Mina knappar ligger i barnmatsburkar (gratis ;-), och mina berömda Tildalim står i en miniAaltovas. Nåldynan med plats för trådrullar har min farfar gjort till mig, och jag tycker den pryder sin plats mycket bra. Blomburkar, färg, stickles, refiller till diverse stämpeldynor och annatr sånt där småttigt finns på en tavellist längst ner.
image356

På andra sidan skrivbordet står två vita Billy. Ack så tråkiga, men de slukar MASSOR. Här står också min stämpelförvaring, två gamla Moppebyråer från IKEA. Den ena är altrad och klar, och den andra ska jag också ge mig på nån gång... Den stora blå korgen är från min äggoljetemperaperiod, och en gång i tiden rymdes alla mina scrappinaler i den... Kan ni fatta det! Och det var mindre än två år sedan! Det går utför snabbt...
image357

Här står min älskade gröna groda :-) Den har sällskap av två "Mackis" förvaring från IKEA, som är fantastiskt praktiska. I den vänstra har jag dies och alfabet till buggen och Squeezen. Där får plats sammanlagt 6 CB-alfabet i främre facket om man skulle vilja ha det (själv har jag bara två, ännu...), plus att man får plats med QK-pärmen, alla plattorna till buggen, och några CB- och REV-dies. Det duger som förvaring till denm så länge i alla fall.
Längst bak i bägge Mackisarna finns stora, breda fack där det gott och väl får plats 12X12"-papper, så i dessa båda förvarar jag (nästan) all min cardstock.
image358

Hoppas att ni har njutit av turen i mitt lilla rum. Nu ska jag nog gå och altra nåt, tror jag ;-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: petraso

wow vilkt rum!!!!! Är du också tildalim/panokit addicted???? är scrappy glue bättre än tilda lim???? Älskar detta lim kper stor packen......

2008-01-01 @ 21:42:06
Postat av: ilus

Superfint rum! Här kan jag förstå att du finns 7 kvällar i veckan! Jag har oxå turen att ha ett pysslerum - men har inte hittat ett bra system ännu! Tack för att du visar hur du har det så att man kan härma bra förvaring som andra redan hittat!

Gott Nytt ÅR!
/Maria

2008-01-01 @ 21:52:09
Postat av: Lilo

Shit pomm fritt... på ett positivt sätt alltså! Wow! Här finns massor av idéer! Jag har också eget rum och Billybokhyllor! Måste städa i mitt krypin känner jag när jag ser ditt fina rum!

Postat av: maritess

Vilket scraprum du har! Jättefint verkligen! :D

2008-01-01 @ 22:58:21
URL: http://maritess.blogg.se
Postat av: Helena

Tack för titten. Mitt rum ligger i min blogg med just nu. Kom gärna o hälsa på :)
Hälsningar
Helena

Postat av: Sollan

Halloj! Vad tjusigt du har och vad härligt att ha ett eget krypin. Jag hade det tidigare, men det var i ett ytte pytte litet fönsterlöst rum o kallt var det, så jag kom ut "ur garderoben" sas, ha, ha. Nu stormtrivs jag med fönster och närhet till familjen. =D

2008-01-01 @ 23:18:19
URL: http://minscrubb-sollan.blogspot.com/
Postat av: ulrika_m

Vad glad jag är att du visar upp ditt pysselrum, det är jättefint! Ljust och fräscht, supersnyggt & praktiskt med nya hyllorna - man vill bara sätta sig där och scrappa på en gång! Finfint!

2008-01-02 @ 08:13:06
URL: http://macgregor.webblogg.se/scrap
Postat av: SannaF

Wow vilket bra pysselrum och fint städat och härligt ! Jag förstår att du tillbringar mycket tid här inne!

KRAM från SannaF

2008-01-02 @ 08:22:57
URL: http://sannaf.blogspot.com
Postat av: monica

Åh vad kul o få se hur du har det i ditt rum!!! Underbart att ha ett eget rum!

2008-01-02 @ 08:48:58
URL: http://leamon.blogg.se
Postat av: Elisabeth5

Attans va snyggt du har i ditt rum!
Visst går det fort att samla på sig saker ;-)
Tack för titten och jag fick en del tips till mitt egna rum :D

2008-01-02 @ 10:29:48
URL: http://www.varansida.com
Postat av: Mette

Wow vilket härligt rum!
Jag blir grön av avund! :)
Jag förstår verkligen att du aldrig släpper ifrån dig det rummet!
Sånt rum vill jag också ha...

Kram
Mette

2008-01-02 @ 11:04:53
URL: http://mettka.blogg.se
Postat av: Helen/Hegu

Men åååhhh, ett rum helt i min smak!:) Där skulle jag gärna vilja sitta och pyssla... Jag har också en egen hörna som liknar din lite grann men jag skulle gärna liksom du ha ett eget rum. Nu delar jag rum med min man, vi har halva rummet var. Vilket innebär att jag inte kan
inreda riktigt som jag vill.

Tack för att du visar ditt härliga rum! Jag älskar att "titta in" i pysselrum...

Kram

2008-01-02 @ 11:29:02
URL: http://helenspyssel.blogg.se
Postat av: MissMian

Åhhh...kan inte jag få bo hos dig ett tag???? :)

2008-01-02 @ 15:49:54
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: Kada

SUPERSNYGGT! Så fin ordning du har! En eller två idér ska jag använda i mitt rum tror jag...

Kramiz Kada

2008-01-02 @ 19:24:54
URL: http://kada.blogg.se
Postat av: Kamilla

Wow vilket underbart rum,Jeja!!
Jag har än så länge bara beslagtagit mitt eget odlingsbord =) så nu när odlingsäsongen drar igång så vette 17 var jag ska "skräpa" som maken säger ;)

2008-01-03 @ 10:29:32
URL: http://www.kamillasscrapping.blogspot.se
Postat av: moma

JAg dånar!!! Precis så vill jag med ha det ju! Hur får man så fin ordning?

Himla fiffig bandförvaring! Håller med, ser man dem inte så använder man dem inte, fast så är det med alla dekorationer tycker jag, har bara inte kommit på hur jag ska ha allt synligt alltid...

2008-01-04 @ 20:05:58
URL: http://monma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback