Vi fick en egen minicrop ♥

Vi i teamet på Svensk Scrapbooking fick oss en egen liten crop av Kat, som har hittat på några riktigt roliga utmaningar till oss. Det är såå kul, och jag som har varit så tävlingssugen nu när alla andra har hållt på att cybercroppa :-) Två av utmaningarna har jag gjort klart, och den tredje har jag ett perfekt uppslag till, om jag nu bara kunde hitta det förbaskade fotot jag vill använda... Men det är så längesen jag tog det, så jag har det inte ens digitalt, och jag är nästan helt hundra på att jag tog en extra kopia på just det fotot, jag kan bara inte hitta det... Nåja, i värsta fall får väl scannern jobba lite :-)

Första utmaningen var att göra ett monokromatiskt kort. Jag valde att göra mitt helt i vitt. Jag tycker att det är så svårt att scrappa monokromatiskt, eftersom jag, förmodligen omedvetet, alltid strävar efter att lyfta fram kontraster när jag scrappar. Jag gillar när det finns något på en layout eller ett kort som bryter av mot det andra, och det är svårt att få till när man bara har en färg att jobba med. Så då får man försöka skapa kontraster med material i stället. Jag har försökt använda material med mycket struktur på det här kortet, spets, punchinella och embossat papper, bland annat. Jag har till och med målat en säkerhetsnål vit...


Andra utmaningen bestod i att scrappa en sparbössa för scrappengar, och det kan ju vara bra att ha ;-) Min sparbössa är gjord av en pappburk det har varit tobak i (tack snälla syster yster för den), och den är ganska stor... Min tanke är att spara ihop till en Bosskut Gazelle (sugen på en sån, minsann), och fyller jag denna så vore det väl själva fanken om det inte räcker :-) Så fick jag ju tillfälle att använda lite mer boxerpapper som är så fina!


Så här ser locket ut på lite närmare håll. Det var ganska trixigt att klä det, mend tanke på att det har flera olika höjder, men med lite pill och mycket scrappy glue så gick det :-)


Och så en liten titt på framsidan som jag, i vanlig ordning, har slängt på alldeles för mycket detaljer...


Och det sista bidraget kommer förhoppningsvis också snart.

Kommentarer
Postat av: Lilla katt

Wow! Riktigt snyggt! Älskar spar-bössan, underbar! Och i mina favoritpapper också! <3

Postat av: Mette

Men hur bra är inte du!!!! Du jag blir alldeles mållös när jag tittar in här!

De här alstren är såååå himla snygga.

Och väskalbumet är sååååå läckert!Pst... Du har fått en award inne hos mig!Kram

Mette

2008-07-06 @ 19:33:01
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: Puman78

Super snygg. Gillade verkigen de lite korsettstuket.

2008-07-06 @ 19:56:55
URL: http://hmyran.blogspot.com
Postat av: Anne/annehVilken fin sparbössa! Och det monokromatiska kortet är så härligt=0)P.SKika gärna in på min blogg,där finns något till dig ;)/Anne2008-07-06 @ 21:59:01
URL: http://annesscrapperi.blogspot.com
Postat av: Suz

Åh!den sparbössan är...så fantastiskt fin. Kortet är så vackert.Otroligt fina saker.

2008-07-07 @ 18:14:02
URL: http://kortmaja.bloggagratis.se
Postat av: M@gs

DU gör så himla fina saker.

Kram

2008-07-07 @ 20:48:36
URL: http://www.maggelimaggs.blogspot.com
Postat av: Marie/bat3

Vilken läcker sparbössa!

2008-11-27 @ 11:34:23
URL: http://bat3.nu/marie
Postat av: Carina

Åh vilken fin sparbössa du scrappat!

2011-10-22 @ 22:30:36
URL: http://designbycarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback